Opt persoane, din judeţul Mureş, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, au fost reţinute de poliţiştii mureşeni, pentru 24 de ore.

În fapt, la data de 27 iunie a.c., în jurul orelor 02.00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Sărmaşu a izbucnit un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Din cercetări a reieşit faptul că scandalul s-ar fi iscat între 10 persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani, din localitatea Sărmaşu, care pe fondul unui conflict verbal spontan, s-ar fi agresat reciproc.

În urma documentării activităţii infracţionale, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de 8 dintre persoanele implicate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş.

Activităţile investigativ-operative au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş şi Grupării Mobile de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

IPJ Mureș/ Foto: caracter informativ