Plaje ticsite de turişti în acest sfârşit de săptămână pe litoralul Mării Negre. În apă sau la şezlonguri, cei mai mulţi dintre turişti au uitat de regulile de protecţie împotriva COVID-19. Mai relaxaţi ca oricând, nu mai respectă culoarele de separaţie de pe plajă şi nici distanţa minimă. Cei care vor să se relaxeze, dar în acelaşi timp să fie şi în siguranţă, au ales un colţ retras de plajă sau piscinele din parcurile acvatice.

Un adevărat furnicar. Așa arăta la prânz plaja din Eforie Nord. Contrar normelor, în fața și în spatele șezlongurilor, distanța era de aproximativ un metru, iar în lateral de numai câțiva centimetri. Îmbătați de briza mării, turiștii au uitat complet de pericolul la care se expun.

Nici pasionații de sporturi nautice și adrenalină nu respectă regulile.

Cei puțini care vor totuși să se relaxeze în siguranță au optat pentru locuri pe plajă departe de aglomerație. O altă alegere au fost piscinele din parcurile acvatice.

Din cauza restricțiilor, turiștii cazați la hotel se pot bucura doar de piscinele exterioare.

În acest weekend, pe litoral sunt așteptați peste 40 de mii de turiști, cel mai mare număr de la ridicarea restricțiilor de deplasare.

MS / Foto: caracter informativ