UPDATE IPJ Mureș: Se revocă urmărirea generală pentru minora Moldovan Ramona plecată în mod voluntar de la domiciliu, de pe raza localității Ceuașu de Câmpie, din data de 24 iunie a.c. Cu ocazia verificărilor efectuate cu operativitate de polițiști, minora a fost identificată pe raza municipiului Târgu Mureș, împreună cu un tânăr, de 23 de ani, cu care are o relație de prietenie. Minora a fost predată familiei, stabilindu-se faptul că pe perioada dispariției, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Polițiștii din Mureș caută o minoră de 15 ani, din localitatea Ceuașu de Câmpie, care a plecat de la domiciliu la data de 24 iunie a.c., fără a comunica rudelor unde se deplasează.

La data de 25 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost sesizaţi de o femeie, din satul Ceuașu de Câmpie, cu privire la faptul că numai știe nimic de fiica sa, MOLDOVAN RAMONA, de 15 ani, care a plecat de la domiciliu având asupra sa un rucsac negru, în care se afla cartea de identitate, certificatul de naștere, telefonul mobil și alte obiecte personale.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,60m, părul lung şaten, ochi căprui-verzi, aproximativ 50 kg, poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare albă. 

Îmbrăcăminte: o cămașă în carouri, de culoare roșie, blugi albaștri, pantofi sport de culoare albă. 

MOLDOVAN RAMONA este dată în urmărire generală.

Cine poate da relaţii în vederea depistării persoanei dispărute este rugat să anunţe la tel: 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri sau cea mai apropiată unitate de poliţie, ori apelând numărul unic de urgenţă 112.