Astăzi, la amiază, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Târnăveni, aflându-se într-o misiune solicitată din partea IPJ Mureș, au salvat o persoană care s-a aruncat în Târnava Mică.

Pompierii militari, aflându-se în patrulă cu echipajul de la poliție, pe strada Zefirului, din municipiul Târnăveni, au fost anunțați de către cetățeni, că o persoană s-a aruncat în apă și este în pericolul ca aceasta să se înece.

Adjunctul comandantului de la Secția de Pompieri Târnăveni, sublocotenent Adrian Chețan, aflându-se la fața locului, a solicitat prin stație să se deplaseze de urgență la locul intervenției un echipaj de Salvare și încă un echipaj cu o autospecială de intervenție.

Persoana a fost găsită în apele repezi și învolburate ale râului Târnava Mică, aceasta se ținea de crengi și era în pericol să se înece. Pompierii militari, cu ajutorul unei cordițe de salvare, au reușit să ajungă la victimă, să o imobilizeze și să o extragă din apă.

Victima de sex masculin, de aproximativ 52 de ani, a fost salvată de la înec de către pompierii militari, predată echipajului de Salvare, care după evaluarea medicală a transportat victima la Centrul de Primiri Urgențe Târnăveni.