În această seară, într-un comunicat, Poliția Locală Tîrgu Mureș anunță ridicarea unor vehicule cu tracțiune animală din cartierul Mureșeni. Pentru o corectă informare publicăm integral comunicatul, dar nu înainte de a ne întreba retoric oare ce este mai costisitor, tractarea sau căruța și bineînțeles oare cine plătește pentru asta!?

“Astăzi, în jurul orelor 18:20 la sediul Poliție Locale s-a primit o sesizare cu privire la faptul că în cartierul Mureșeni str. Cisnădiei nr. 15 se află 2 vehicule cu tracțiune animală.

Patrulele mobile din cadrul Biroului Intervenții s-au deplasat la fața locului unde au depistat cele 2 vehicule împreuna cu: B.Z. de 15 ani, B.I. de 19 ani, P.J. de 13 ani, V.J. de 16ani și O.D. de 5ani, toți din Valea Rece (zona bazinelor).

În conformitate cu prevederile HCL 86/2008 ART. 4 s-a dispus ridicarea celor 2 căruțe. De asemenea s-a luat măsura sancționări numitei B.S. în conformitate cu prevederile legale pentru lipsa supravegherii minorilor și, totodată, a numitului D.I. în conformitate cu OUG 195/2002 (circulația vehiculelor cu tracțiune animală, interzisă pe drumurile publice).

Dacă constatați astfel de fenomene apelați cu încredere Dispecerat Poliția Locală 0265/250760″, se arată în comunicatul Politiei Locale Tîrgu Mureș.

Încheiem cu o glumă reușită a celor de la Primăria Munikipiului Tirgu Mures…

După proba de azi de la Bac, PLM s-a dus să facă ce știe mai bine: să confiște căruțe. Bravo, PLM! Onoruri militare meritați!

Publicată de Primaria Munikipiului Targu Mures pe Luni, 22 iunie 2020