Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de distrugere.

La data de 18 iunie, în urma activităţilor investigativ-operative, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Târnăveni au identificat doi tineri, ambii de 17 ani, din Târnăveni, bănuiţi de comiterea infracţiunii de distrugere.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieşit că în noaptea de 10 spre 11 iunie, cei în cauză ar fi distrus oglinzile retrovizoare a trei autoturisme, care se aflau parcate pe o stradă din municipiul Târnăveni, precum şi parbrizul unuia dintre acestea. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 1100 de lei.

În baza probatoriului administrat, la data de 19 iunie, faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

MS / Foto: caracter informativ