Șeful DSU și al multor altor acronime, Raed Arafat, cel care a impus zeci de restricții românilor în ultimele luni, a mărturisit la Digi 24 un episod din viața lui referitor la un animal de companie. Acesta povestește cum și-a luat un câine, dar a fost “nevoit” să-l lase fără apă și mâncare, la mila vecinilor. În plus, cățelul i-a făcut “o figură în stradă”. În urma acestor declarații incredibile, în mediul online s-a iscat o adevărată revoltă, internauții indignați întrebându-se la unison cum poate o astfel de persoană să aibă grijă de oameni dacă nu e în stare să îngrijească un cățel, catalogând explicația acestuia ca fiind lipsită de umanitate!

„Am încercat. Am avut un câine, până a început să-mi facă o figură în stradă… Eu îi dădeam de mâncare, îi dădeam apă. La un moment dat, câinile a început – şi l-am prins făcând asta…

Unii îmi ziceau în stradă – la Mureş era, la Sângeorgiu de Mureş: De ce nu-i dai câinelui apă şi mâncare, când eşti plecat? Pentru că plecam dimineaţa, mă întorceam seara foarte târziu, uneori plecam într-o misiune cu elicopterul noaptea şi uneori nu veneam decât a doua zi, pentru că nu puteam să ne întoarcem, deci asta a fost… lucram cu Transgazul, cu elicopterul Alouette atunci şi niciodată nu ştiai ce se întâmplă.

Şi câinele cerşea apă şi mâncare de la vecini. Cum trecea cineva pe stradă, lua castronul, îl ţinea şi se plimba la gard, de faţă cu toţi, să le arate că nu are mâncare! Era clar. Adică câinele suferea. El era în grădină, totuşi, dar cu toate astea, era foarte greu de ţinut şi l-am dat unui coleg care l-a dus la ţară ca să crească bine acolo.

Era un lup alb, era superb, dar… nu mergea! Deci, am încercat, să ştiţi, inclusiv câinele n-a putut să… Se plângea, să ştiţi”, a spus Arafat.

Sursa: fanatik.ro / Foto: colaj caracter info