O femeie, de 86 de ani, dispărută la data de 11 iunie de la domiciliul din comuna Sânpetru de Câmpie, a fost găsită de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu. Bătrâna se afla într-un lan de porumb, întinsă la pământ.

În fapt, în dimineața zilei de 12 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Râciu au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Sânpetru de Câmpie, despre faptul că, mama sa, de 86 ani, din aceeași comună, a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 11 iunie şi nu a mai revenit.

În urma sesizării, poliţişti ai secției rurale, de investigaţii criminale, ordine publică şi criminalistică, sprijiniţi de forțe din cadrul I.S.U. Mureș și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș au demarat de urgenţă căutările, pentru a găsi femeia.

Eforturile depuse, au făcut ca la aceeași dată, o echipa formată din doi polițiști ai Secției de Poliție Rurală Râciu, să găsească femeia, întinsă la pământ, la aproximativ 700 de metri de domiciliu, într-un lan de porumb, în stare de semiconștiență.

Până la sosirea personalului medical, polițiștii i-au acordat femeii primul ajutor, transportând-o la dispensarul comunei, de unde a fost preluată de un echipaj medical, pentru a i se evalua starea de sănătate.

În urma intervenției prompte a polițiștilor, viața femeii a fost salvată.

Totodată, menționăm faptul că pe perioada dispariției, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.