În această noapte, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la două incendii în care au fost implicate două autovehicule.

Primul în jurul orei 02:40, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la un camion în localitatea Budești, județul Bistrița Năsăud. S-au deplasat la locul solicitat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii militari de la Secția Sărmașu. Ajunși la locul intervenției au constatat că un cap tractor ardea în totalitate și au procedat la stingerea acestuia. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri pe toată durata intervenției. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

Al doilea, în jurul orei 07:05, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu de autoturism în localitatea Filpișu Mare, sensul de mers spre județul Cluj. S-au deplasat la locul solicitat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii militari de la Detașamentul Reghin. Ajunși la locul intervenției au constatat că ardea partea din interior a bordului mașinii. Pompierii au reușit să stingă incendiul înainte ca acesta să se propage la întreg autoturismul. Drumul a fost blocat pe un singur sens de mers pe toată durata intervenției. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.