Începând de vineri, 5 iunie, s-a reluat activitatea pe Transilvania Motor Ring, în cursul acestei luni urmând a avea loc 11 evenimente. Deocamdată, acestea vor avea loc fără public, având în vedere normele de securitate privind prevenirea răspândirii COVID-19.

În vederea respectării normelor legale s-au luat măsuri de siguranță, astfel, fiecare echipă va primi un loc delimitat, la 50 de metri față de ceilalți, iar accesul în clădiri este interzis, echipele putând intra doar în padoc. De asemenea, numărul de mașini care pot participa la un eveniment este limitat la 50. Evenimentele sunt private de tip track day și antrenamente pentru piloți, cursele organizate de federațiile de specialitate fiind deocamdată suspendate.

Ca element de noutate piloții participanți la evenimente vor avea posibilitatea să-și monitorizeze timpii obținuți în timp real prin implementarea unui sistem de ”live timing”, iar dacă există acceptul organizatorilor evenimentului spectatorii vor putea urmării pe pagina de Facebook a circuitului aspecte live de la evenimentele organizate, datorită unor camere fixe instalate pe circuit.

Pentru toate informațiile legate de programul curselor puteți accesa https://www.facebook.com/transilvaniamotorring/.