Deputaţii ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD, a anunţat, miercuri, deputatul Varujan Vosganian în plenul Camerei Deputaţilor, transmite protv.ro.

Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a precizat el, potrivit Agerpres.

Preşedintele de şedinţă, Florin Iordache, a luat act de acest anunţ. Pe site-ul Camerei Deputaților, grupul parlamentar ALDE a fost trecut separat, la categoria „grupuri parlamentare care si-au încetat activitatea”.

Vă reamintim că în primăvara anului trecut, după intrarea lui Florea Dorin, la Târgu Mureș, în cadrul Adunării Generale a Organizației Municipale ALDE Târgu Mureș, au avut loc și alegerile pentru Biroul Politic Local Târgu Mureș, președintele organizației locale a ALDE Târgu Mureș fiind ales Maior Claudiu.

Totodată, reamintim rezultatele înregistrate la alegerile europarlamentare de ALDE Mures, unele de tot râsul, mai exact 2,5 % din totalul voturilor valabil exprimate în Mures. Cuplul Florea și Maior fiind votati cel mai probabil doar de cei carora le dau contracte si de o mica parte din cei la care le-au dat mici gratuiti, toate din banii orașului! 😉

MS / Foto: colaj