Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Gornești, au reținut pentru 24 de ore, la data de 1 iunie a.c.,  un bărbat, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 1 iunie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţişti ai Secției de Poliție Rurală nr. 1 Gornești au identificat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Sângeorgiu de Mureș, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.  

În fapt, din cercetări a reieşit că în noaptea de 31 mai spre 1 iunie a.c., cel în cauză, ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin din localitatea Sângeorgiu de Mureș,  de unde ar fi sustras mai multe bunuri.
   
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 700 de lei, acesta fiind recuperat integral.

În urma administrării probatoriului, la data de 1 iunie a.c., față de bărbat, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat sub supravegherea unităţii de parchet competente.

IPJ Mureș / Foto: caracter info