Abia scăpat de restricțiile impuse din cauza pandemiei, ieșit la piață, un vârstnic de 88 de ani din județul vecin, BN, recunoaște, cu jumătate de gură, că s-a lăsat sedus de nurii unei doamne de 42 de ani care a insistat să o ducă acasă, la el, pentru momente de neuitat. Clipele au fost într-adevăr de neuitat doar când și-a dat seama că individa l-a jefuit, cât a lăsat-o singură.

Omul povestește că a fost abordat cu insistență de suspectă în piața din oraș. Femeia i-ar fi propus chiar să aibă relații intime. Nu a zis nu și au plecat spre locuința sa.

„Am plecat la baie și pe ea am lăsat-o în cameră și când am ieșt din baie vorbea la telefon și mi-a zis că va coborî până jos, dar mi-a spus că se întoarce. După ce a plecat, am observat că fotoliul era mișcat. Acolo țineam banii. Hoții știu unde să caute. Când am observat, am pus mâna pe telefon și am sunat la poliție”, spune bătrânul păgubit într-un interviu acordat protv.

Oamenii legii s-au mișcat destul de repede și au reușit să o prindă.

„Un echipaj de polițiști a surprins-o în flagrant pe femeie la scurt timp după comiterea furtului. Asupra ei, polițiștii au găsit suma de 9400 de euro, bani pe care i-ar fi sustras din locuința unui bărbat de 88 de ani”, transmite Crina Sârb, purtător de cuvânt IPJ BN.

Vecinii spun că bătrânul ar fi vândut un teren și ținea banii în casă. Are doi copii, însă locuia singur și era vizitat tot mai rar, mai spun oamenii.

Sursa: protv.ro