În ultimele 24 de ore, mai multe mesaje RO Alert au fost emise de către ISU Mureș, privind prezența urșilor pe străzile din municipiul Tîrgu Mureș și în alte localități din județul Mureș. Primul, la ora 20:25 avertiza asupra prezenței unei ursoaice cu doi pui pe strada Hunedoara, cartierul Mureșeni din municipiu. Al doilea mesaj RO Alert, la ora 22:59, semnala prezența unui urs pe strada Gh. Doja, în zona fostei fabrici de conserve.

De asemenea, imagini cu un urs fugind speriat pe străzile din localitatea Sâncraiu de Mureș au fost postate în această dimineață de Carmen F. pe rețelele de socializare. Aceasta susține că la un moment dat, ursul speriat a sărit în curtea unor localnici.

Totodată, au mai fost emise mesaje RO Alert care vizau localitatea Lunca Bradului, care avertizau asupra prezenței unei ursoaice cu pui pe strada Plai și a unui urs pe străzile din localitatea menționată.

Sporiti atenția și nu va expuneti la pericol. În caz de pericol apelați 112, transmite ISU Mures, transmitea ISU Mureș în toate mesajele.

MS / Foto: colaj