Vă reamintim de cazul în care, la începutul lunii mai, un plic cu 30.000 de euro a fost găsit într-un supermarket din Timișoara, acesta fiind descoperit de o angajată a magazinului după ce un client a sesizat că îi merge greu căruciorul de cumpărături, potrivit Opinia Timișoarei. După zile lungi de căutări și investigații posesorul sumei s-a venit singur la poliție.

Pornind de la imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au încercat să-l identifice pe bărbatul care a pierdut plicul cu cei 30.000 de euro, dar cercetările nu au dus la niciun rezultat. Însă, după mai bine de două săptămâni, bărbatul s-a dus singur la Poliția Timișoara cu dovezi că banii îi aparțin, relatează Opinia Timișoarei.

Polițiștii l-au întrebat de ce nu a venit imediat după bani, dar bărbatul, de 60 de ani, din Timiș, a spus că nu s-a grăbit pentru că știa că banii lui sunt în siguranță la poliție.

Bărbatul le-a arătat polițiștilor documente care dovedesc că a retras banii din bancă în ziua în care i-a pierdut în magazin.

Cei 30.000 de euro erau într-un plic care i-a căzut din buzunar în supermarket, după ce bărbatul, care nu cumpărase nimic și pentru a nu stă la coadă s-a strecurat pe lângă casele de marcat.

Sursa: digi24.ro