Vești bune vin de la combinatul Azomureș care anunță, printr-un comunicat, faptul că, deși este o platformă cu foarte mulți angajați, nu s-a înregistrat niciun caz pozitiv COVID-19. “Cel mai important rezultat: NU am înregistrat niciun caz de infectare cu Coronavirus pe platforma Azomureș”, se arată în comunicat.

“Să lucrezi de acasă fiind angajat al unei platforme industriale așa cum este Azomureș poate fi cu adevărat o provocare. E drept, puțini dintre angajați au avut această ocazie dat fiind specificul activității care presupune prezența fizică pentru controlul instalațiilor. Câțiva dintre colegii noștri ne-au vorbit despre experiența lor din home office”, se mai arată în comunicat, alături de clipul video de mai jos.

Experiența de a lucra de acasă.

Să lucrezi de acasă fiind angajat al unei platforme industriale așa cum este Azomureș poate fi cu adevărat o provocare. E drept, puțini dintre angajați au avut această ocazie dat fiind specificul activității care presupune prezența fizică pentru controlul instalațiilor. Câțiva dintre colegii noștri ne-au vorbit despre experiența lor din "home office". Cel mai important rezultat: NU am înregistrat niciun caz de infectare cu Coronavirus pe platforma Azomureș. #responsabilitate #incredere #Team+

Publicată de Azomureș pe Miercuri, 27 mai 2020