Aurel Vancea, omul de afaceri mureșean prins în flagrant dând o șpagă de 50.000, din 200.000 de euro promiși, în biroul directorului Romgaz a fost eliberat din arest. Directorul general al Romgaz – cel care l-a denunțat pe mituitor – anunță constituirea unei comisii interne de disciplină, transmite turnusfatului.ro

Vancea a făcut apel, iar Curtea de Apel București a decis înlocuirea arestului cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. ”Să nu se apropie şi să nu ia legătura cu sub nicio formă cu martorul Volintiru Constantin Adrian”, se arată în minuta încheierii penale prin care Aurel Vancea a fost eliberat din arest, conform aceleiași surse.

Directorul general al Romgaz SA, a anunțat într-o conferință de presă că persoanele implicate în derularea contractului care a dus la flagrantul organizat de DNA în biroul său urmează să fie cercetate de comisia de disciplină a Romgaz. Adrian Volintiru a făcut referire la persoanele din conducerea STTM Târgu Mureș, structura din cadrul Romgaz care a negociat rapid achiziția unui teren de 1,7 ha la prețul de 8.000.000 de lei, cu toate că nici prețul și nici oportunitatea achiziției nu au putut fi justificate ulterior. Acesta a amintit că printre cei care sunt cercetați intern se numără și Cristian Cătană, directorul STTM Târgu Mureș, mai precizează sursa citată.

Citeșete mai mult pe turnusfatului.ro / Foto: caracter info