Vă reamintim că, zilele trecute, criminalul care a îngrozit România în anii 90, Marius Csampar, a fost eliberat recent, după 23 de ani de detenție. Acesta a fost arestat în 1997 și condamnat în 2000 pentru 6 crime, la închisoare pe viață.

Bărbatul a povestit într-o înregistrare făcută pe Facebook, care a fost momentul decisiv ce l-a împins pe drumul ce a dus la comiterea a 6 crime. Atunci când avea 11 ani, mama sa a murit. A fost un moment extrem de dificil, după care Csampar nu și-a revenit niciodată.

”Am iubit-o foarte mult pe mama, și acum o iubesc și va fi mereu în inima mea. Am o singură poză cu ea, de la înmormântarea ei din 1986, nu aș putea să pierd niciodată această poză. Când mă uit la acea poză îmi vine să plâng pentru ca lisa mamei m-a distrus, m-a băgat într-o lume întunecată, în care nimeni nu ar vrea să fie. Este o durere pe care am avut-o, o am și o voi avea toată viața în suflet”, a povestit Csampar cu lacrimi în ochi.

Acesta spune că, dacă nu ar fi murit mama lui la 11 ani, nu ar fi ajuns aici. ”Aveam numai 9 și 10 la școală, eram un elev model. Dacă nu ar fi murit mama, aș fi continuat cu școala”, spune Csampar, care a comis prima crimă în 1993, când avea 19 ani, la 8 ani de la moartea mamei sale.

Marius Csampar se consideră reabilitat și spune că regretă ce a făcut în tinerețe, dar că nu mai poate întoarce acum trecutul.

MS / observatortv.ro