Cea mai mare firmă de panificaţie din județul vecin Harghita, cu distribuție și în Mureș, a anunţat luni, pe pagina de Facebook, că mai mulţi angajaţi au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, conducerea unităţii dând asigurări că au fost luate toate măsurile care se impun în acest caz, iar produsele comercializate sunt în continuare sigure. Pentru o corectă informare redăm integral comunicatul companiei.

“Noi, cei de la Harmopan, avem convingerea că angajaţii noştri nu pot fi consideraţi doar date statistice. În primul rând, ei sunt oameni, colegi de ai noştri, cu care lucrăm în echipă zi de zi pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la timp la consumatori, în siguranţă şi la un nivel calitativ superior . Dacă se ivesc probleme, noi reacţionăm prompt, întrucât considerăm importantă comunicarea sinceră şi deschisă.

În ultimele zile, din păcate, unii dintre angajaţii noştri au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. În colaborare cu instituţiile abilitate, am luat imediat toate măsurile necesare, asigurând testarea persoanelor care au intrat în contact cu angajaţii testaţi pozitiv, iar spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Ne uşurează îngrijorarea faptul că, virusul nu se transmite prin alimente .
Vă asigurăm că produsele noastre sunt sigure şi că nu trebuie să vă temeţi să le cumpăraţi, aşa cum faceţi de atâta timp!

👉La Harmopan a fost întotdeauna primordială respectarea măsurilor de siguranţă alimentară, iar în prezenta situaţie de pandemie ne-am focusat cu maximă responsabilitate asupra siguranţei angajaţiilor şi consumatorilor noştri. Societatea noastră acordă atenţie sporită măsurilor de protecţie, pentru a proteja atât angajații în perimetrul companiei împotriva infecției, cât şi în privinţa prevenirii îmbolnăvirii clienților noștri din afara companiei, deoarece sănătatea clienților noștri este la fel de importantă pentru noi, precum și cea a angajaților.

👉Am fost printre primii care au implementat în magazine măsurile de siguranţă a consumatorilor în contextul epidemiei actuale, stabilind regulile aferente.

🌏Harmopan este o colectivitate enormă, cu peste 360 de angajaţi, sute de acţionari, mii de parteneri şi câţiva mii de consumatori. Să nu permitem pandemiei să ne slăbească comunitatea! În momentul actual avem nevoie şi mai mult unul de celălat.
🤝🤝🙏Doar împreună putem să trecem cu succes peste această ameninţare!🙏🤝🤝”
se arată în postarea companiei.