Colegii și prietenii, pentru că secția 25 la care lucra i-a devenit familie, i-au făcut o surpriză tinerei polițiste aflate în spital.

Ramona Elena Țoapă a absolvit Școala de Poliție anul trecut și a fost angajată la Secția 25 București și, potrivit colegilor, a lucrat numai în stradă. Într-o după-amiază, după ce s-a întors de la muncă, Ramona Elena și-a dat seama că are temperatură și s-a prezentat imediat la un consult medical: a mers la spital cu simptome de COVID-19, dar a aflat că are ceva mult mai grav – leucemie.

De la finalul lunii aprilie, povestea polițistei Ramona Elena a reușit să mobilizeze un număr mare de colegi, care au donat sânge sau au contribuit financiar pentru tratamentul acesteia. De ziua numelui, mesaje ca „Din suflet pentru suflet”, „Te iubim, Ramona” și Raluca, fata cu vioara de cristal au lăsat o impresie de neșters pentru Elena Ramona și familia ei.

Astăzi este ziua Ramonei. Elena – Ramona! O tânără polițistă ce se luptă cu cel mai aprig dușman. Boala. Iar dacă boala este Leucemia, vă dați seama că este o bătălie pe viață și pe… Pentru viața și atât. Nu există o altă variantă. Colegii și prietenii, pentru că secția 25 la care lucra, i-a devenit familie, i-au făcut azi o surpriză, defapt mai multe, la care am fost invitați să participăm. Raluca, fata cu vioara de cristal, Boby, vânătorul de imagini și subsemnatul, mama și tata la live-uri! Încă un moment unic. Încă o dovadă că putem fi Oameni înainte de orice. Încă o dovadă că #oameniîngeri #povesteacontinuă ❤️ #zâmbeteșiacadele #totulvafibine 🌈

Publicată de Taxiul cu Bomboane pe Joi, 21 mai 2020

MS / Foto: caracter informativ