În contextul epidemiologic actual, Centrul Medical Nova Vita anunță că și-a reluat activitatea, în condiții de siguranță atât pentru pacienți cât și pentru cadrele medicale. Vă reamintim că în 6 aprilie, Nova Vita și-a suspendat activitatea pe perioada stării de urgență, luând în considerare siguranța pacienților și a cadrelor medicale.

“La Centrul Medical NOVA VITA respectăm cu strictețe măsurile de siguranță impuse de situația epidemiologică actuală, pentru ca tu să beneficiezi în continuare de servicii medicale excelente, în condiții de MAXIMĂ SIGURANȚĂ.

Astfel testarea COVID-19 se realizează cu 1 zi înainte de interventia chirurgicală programată, pentru fiecare pacient.
Pentru pacienții din afara județului am instituit o zonă-tampon în care pacientul va fi cazat până la obținerea rezultatului testării COVID-19, singur în salon.

SIGURANȚA dvs. și a personalului nostru medical și non-medical rămâne o prioritate pentru noi!

Ne vom continua astfel activitatea urmărind dinamica evoluției situației epidemiologice actuale și adaptând constant măsurile de siguranță impuse.

Pentru PROGRAMĂRI ne puteți contacta TELEFONIC între orele 08:00 și 18:00 la numerele de telefon: 0265.260460, 0365.882244, 0735.701.713, 0735.701.711 sau pe WWW.NOVA-VITA.RO.” se precizează în comunicatul spitalului.

Centrul Medical Nova Vita-prevenim răspândirea COVID-19

În contextul epidemiologic actual, Centrul Medical Nova Vita își va relua activitatea începând cu data de 18 MAI, în condiții de siguranță atât pentru pacienți cât și pentru cadrele medicale. Asigurarea de servicii medicale la cele mai înalte standarde pentru pacienții noștri reprezintă în continuare o prioritate pentru noi.

Publicată de Centru medical Nova Vita pe Sâmbătă, 16 mai 2020