Publicăm imaginile video cu un experiment realizat de dr. Adina Alberts referitor la diferențele înregistrate prin purtarea sau nu a măștilor de protecție. Precizăm că nu dorim să inducem ideea de a nu se purta aceste măști, dar este bine ca fiecare să cunoască realitatea și eventualele riscuri.

“Stimați cititori și opinenți, susțin utilizarea măștilor, am susținut acest lucru chiar și atunci când OMS zicea că nu e necesar. Dacă vă amintiți, eu sunt cea care v-am învățat cum să vă confecționați măști din material
textil….pe vremea când nu se găseau măști chirurgicale. Apoi , la o lună, v-a arătat Surgeon General al SUA, cum să faceți o mască dintr-un tricou vechi! Deci, DA, trebuie să ne protejăm utilizând măștile.
SINGURUL LUCRU cu care NU sunt de acord, și pentru care am făcut acest experiment, este OBLIGATIVITATEA. N-are dreptul nimeni să oblige pe nimeni să poarte măști, pentru că sunt multe categorii de oameni care din motive de sănătate, nu le pot purta! IAR SĂ OBLIGI COPIII SĂ DEA EXAMENE CU MĂȘTI LA NAS ȘI GURĂ, ESTE O MEGA TÂMPENIE.
A înțeles toată lumea?!?
” a transmis dr. Adina Alberts, alături de imaginile video cu experimentul, redat mai jos.

Am făcut un experiment.Iată rezultatele.#SanatateaTAPrioritateaMEA

Publicată de Dr Adina Alberts pe Duminică, 17 mai 2020