Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au reţinut pentru 24 de ore, la data de 20 mai a.c., doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 20 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au identificat doi bărbaţi, de 31, respectiv 53 de ani, ambii din judeţul Hunedoara, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

În fapt, din cercetări a reieşit că în intervalul 9-10 mai a.c., cei în cauză, ar fi sustras din rezervorul de combustibil al unui utilaj agricol, de pe raza municipiului Târnăveni, cantitatea de aproximativ 80 litri de motorină.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de circa 400 de lei.

În urma administrării probatoriului, la data de 20 mai a.c., faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureş.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat sub supravegherea unităţii de parchet competente.

IPJ Mureș / Foto: caracter info