Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au identificat doi tineri, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureş.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band a reieşit faptul că în data de 18 mai a.c., un bărbat, de 48 de ani, din comuna Band, în timp ce se afla pe raza aceleiaşi localităţi, ar fi fost deposedat de către două persoane de sex masculin, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, de suma de 80 lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi doi tineri, de 15, respectiv 22 de ani, ambii din comuna Band, bănuiţi de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, la data de 20 mai a.c., faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

IPJ Mureș / Foto: caracter info