O asistentă dintr-un spital coronavirus din Rusia, în care erau internați doar bărbați, a fost sancționată pentru că i se vedea lenjeria intimă sub combinezonul de protecție care era extrem de transparent, scrie Daily Mail.  Poza a devenit virală după ce un pacient a postat fotografia pe rețelele de socializare, adăugând că nu are de ce să facă reclamație.

Dar șefii spitalului nu s-au amuzat și au pedepsit-o pe asistentă pentru „nerespectarea cerințelor pentru îmbrăcămintea medicală”.
Asistenta medicală în vârstă de 20 de ani a mai fost acuzată că este „prea sexy”, purtând doar combinezonul transparent.

Ea le-a spus managerilor de la Spitalul Clinic Regional Tula, aflat în apropiere de Moscova, că nu și-a dat seama că halatul pe care îl purta, atunci când trata pacienții infectați cu coronavirus, este atât de transparent.

În ciuda acestui fapt, ministerul regional al sănătății a raportat că „o sancțiune disciplinară a fost aplicată asistentei departamentului de boli infecțioase care a încălcat cerințele privind uniforma medicală”.

Șefii ei au spus la început că femeia purta „lenjerie”, dar mai târziu au afirmat că are un „costum de înot” sub halat.

Asistenta nu a vorbit public cu privire la incident și nu au fost dezvăluite detaliile exacte ale acțiunii discplinare.

Sursa: Daily Mail