Ieri, 19 mai, echipa de șah CS Juvenes Tîrgu Mureș a disputat un meci de blitz (ritm de joc – 3 minute/jucător + 2 secunde după fiecare mutare efectuată) împotriva echipei din Bavaria, PSV Dorfen, “unde prietenul și colegul nostru de echipă, Radu Mircea Capotă a activat. Vrem să îi mulțumim și pe această cale pentru facilitarea oportunității!” se precizează în comunicatul clubului.

„Echipa noastră a fost numeroasă din nou și le mulțumesc tuturor pentru implicare! Deși am câștigat convingător cu 154 la 67, adversarii noștri ne-au pus probleme, au luptat în fiecare partidă și au făcut tot ce le-a stat în putință. Am stabilit o conexiune cu o echipă din Germania și am fost invitați la Dorfen, ceea ce ne bucură foarte mult.

Țin să evidențiez rezultatele performerilor și liderilor noștri din acest meci, Lucian Bilescu (OneCoin88) – 12 victorii din 13 partide, Szilveszter Sándor (feketevonat), proaspăt legitimat la CS Juvenes, 13 puncte din 16 posibile, Ferenczi Sandor (Sandorka1969) 7 puncte din 14, juniorul Edi Ancuța (TheRealRed) cu 5 din 11. Subsemnatul, 11,5 din 12, un rezultat foarte bun pentru echipă, m-am bucurat de joc alături de coechipieri!’‘ a transmis căpitanul jucător Barátosi Dániel, CS Juvenes.