Vă reamintim de cazul în care, ieri, jandarmii mureșeni au anunțat că participă la căutarea unei persoane, care a fugit de la Clinica de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș. Astăzi a venit și comunicatul oficial de la IPJ Mureș.

Poliția municipiului Târgu Mureș a primit sesizarea telefonică din partea spitalului, ieri, în jurul orei 10.10. De îndată, polițiștii, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, s-au constituit în echipe complexe de căutare, pentru depistarea persoanei în cauză.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, bărbatul respectiv, de 39 de ani, din comuna Ernei, a fost identificat în trafic de către polițiști, în timp ce se deplasa, în calitate de pasager, pe raza municipiului Târgu Mureș, cu un autoturism, condus de o femeie.

Bărbatul a fost transportat la unitatea medicală în vederea luării măsurilor ce se impun, iar față de femeie a fost dispusă măsura izolării la domiciliu, întrucât din relatările bărbatului, aceasta este singura persoană cu care ar fi intrat în contact.

De asemenea, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș. La căutări au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și polițiști locali.

MS / IPJ Mureș