În ultimele zile, urșii au fost semnalați în mai multe zone populate din județul Mureș. Făcând haz de necaz, am putea spune că se bucură și ei de “marea relaxare” după încheierea stării de urgență. Din păcate, însă, aceștia au provocat distrugeri în gospodării și pun realmente viața mureșenilor în pericol.

Imaginile publicate astăzi pe rețelele de socializare, de către Radu T., sunt mai mult decât elocvente. Acestea surprind un urs în zona localității Cerghid, Ungheni, județul Mureș.

De asemenea, la Grebenișu de Câmpie, pericolul reprezentat de coronavirus se transmite la pachet cu ursul care face promenadă chiar prin centrul comunei, a scris Marius Pașcan.

La Grebenișu de Câmpie, pericolul reprezentat de coronavirus se transmite la pachet cu ursul care face promenadă chiar prin centrul comunei. A fost surprins pe camerele de supraveghere video în fața casei domnului Rad Turc Dorel. Nu a venit degeaba în localitate ci a distrus stupii cu albine ai familiei Nicola. Adresez un apel imperativ Comitetului pentru situații de urgență Mureș pentru a proceda de urgență la măsurile care se impun legal. Ursul reprezintă un mare pericol pentru comunitate iar o dată dedulcit la miere va reveni în localitate pentru a obține hrana cu ușurință. Am fost sesizat că astfel se situații s-au petrecut și în alte localități ale județului Mureș.

Publicată de Marius Pascan pe Duminică, 17 mai 2020

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile urșii au provocat distrugeri într-o gospodărie din Lunca Mureşului.

MS / Foto: colaj