Poliţişti rutieri, din cadrul Biroului Rutier, Poliţia municipiului Tîrgu Mureş, au oprit în trafic, pe str. Budiului, un autoturism, condus de un tânăr, de 21 de ani.

Conducătorul auto a fost testat, de către poliţişti, cu aparatul “drug test”, care a indicat o valoare pozitivă pentru substanţe psihoactive.

Cercetările sunt continuate, de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive.


Totodată, poliţişti rutieri au oprit în trafic, pe DJ 135, din localitatea Miercurea Nirajului, un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, din judeţul Harghita.

Tânărul a fost testat cu aparatul “drug test”, iar acesta a indicat o valoare pozitivă, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate, a prezenţei substanţelor psihoactive.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

IPJ Mureș / Foto: caracter info