Primul weekend de după terminarea stării de urgență înseamnă și redeschiderea pescuitului pe balta “Brațul Mort” al râului Mureș. Începând de vineri 15.05.2020, ora 6, vă așteptăm cu balta plină de pește, care a fost repopulată masiv de curând. Vremea va ține cu noi, meteorologii anunțând temperaturi peste media obișnuită a acestei perioade.

Așadar, dacă sunteți pasionați de pescuitul sportiv și căutați bălți de pescuit la crap, va invităm la “Lacul de pescuit – Primăria Luduș”. “Lacul de pescuit – Primăria Luduș” se află în apropierea Ludușului, la o distanță de 3-4 km.

“Lacul de pescuit – Primăria Luduș” este una din acele bălți de pescuit la crap care oferă toate condițiile pentru a practica confortabil pescuitul. Așadar, veți putea ajunge în zonă pe un drum pietruit, cu mașina, sau pe jos, veți găși recepție la intrare și locuri amenajate de pescuit.

Ca și caracteristici ale acestei bălți de pescuit la crap, vă reamintim: o suprafață de aproximativ 10 ha luciu de apă, o lungime de 1.4 km, cu adâncimea ce variază între 1.5 și 4.5 m, specia predominantă ce poate fi pescuită fiind crapul comun și crapul oglindă. Balta mai prezintă și o populație de somn, biban, caras, știucă și ten. Se poate pescui pe un mal, în locurile amenajate sau neamenajate.

“În atenția pasionaților de pescuit! “Lacul de pescuit – Primăria Luduș” – Brațul Mort al râului Mureș își va relua activitatea începând cu data de 15 mai 2020 ora 6:00. IMPORTANT! Pentru desfășurarea pescuitului în condiții de maximă siguranță trebuie respectate toate măsurile impuse de autoritatea națională pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov 2. Totodată, se va respecta și regulamentul de organizare și funcționare a activităților de pescuit recreativ/sportiv pe Brațul Mort al râului Mureș. Vă așteptăm cu drag! Fir întins să aveți!” – au transmis autoritățile.

Sursa: Made in Ludus by Radio Transilvania