Vă reamintim de cazul în care doi tineri de 16 şi 20 de ani sunt acuzați că au omorât o femeie de 79 de ani din Mureș și i-au îngropat cadavrul pe malul unui pârâu. Anterior, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Petelea, au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 79 de ani, din comuna Chiheru de Jos, care nu ar mai fi fost văzută la locuinţa acesteia, din ziua de 10 mai a.c..

Vă prezentăm imagini video surprinse la faţa locului, unde s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie și criminaliști care au constatat că uşa imobilului prezintă urme de intrare prin efracţie, lucrurile din locuinţă erau răvăşite şi au fost identificate pe pardoseală pete de culoare brun-roşcată. După efectuarea cercetării locului faptei, cadavrul femeii a fost găsit îngropat pe malul unui pârâu, la aproximativ 300 de metri de locuinţa acesteia.

În urma activităţilor desfăşurate, în aceeaşi zi, au fost identificaţi 2 tineri, de 16 şi 20 de ani, ambii din comuna Chiheru de Jos, bănuiţi de comiterea faptei., potrivit IPJ Mureş.

MS / IPJ Mureș / Foto: colaj captura