Poliţiştii din Năsăud, în colaborare cu cei din Bistriţa, au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism înmatriculat în judeţul Mureş, în care se afla un bebeluş de numai 4 zile, care era căutat de autorităţi. În autoturism se mai aflau încă trei persoane, printre care şi tatăl copilului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Reghin.

Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiunea de lipsire de libertate. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânărul, însoţit de mama lui şi un alt bărbat, toţi din Reghin, s-ar fi deplasat cu un autoturism în oraşul Năsăud, la locuinţa unei tinere în vârstă de 25 de ani. La un moment dat, din cauza unor neînţelegeri, bărbatul de 26 de ani i-a luat din braţe copilul şi a plecat cu un autoturism, condus de un alt bărbat care îl însoţea.

Femeia a alertat imediat Poliţia, fiind demarate de urgenţă activităţile de căutare. La scurt timp, autoturismul a fost depistat şi oprit în trafic, iar cele trei persoane care se aflau în autoturism au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Năsăud pentru audieri. Copilul a fost încredinţat mamei, iar bărbatul de 26 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz vor fi continuate de către poliţiştii de la Investigaţii Criminale din Năsăud.

IPJ BN / Foto: caracter info