Patru bărbaţi, din municipiul Târgu Mureş, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violente, au fost reţinuţi de poliţiştii din Mureş, pentru 24 de ore.

La data de 12 mai a.c., Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din localitate, are loc un conflict între mai multe persoane.

În cel mai scurt timp, la faţa locului, pentru aplanarea conflictului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, iar în urma măsurilor operative desfăşurate, 6 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, pentru cercetări.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că scandalul s-a iscat pe fondul unui conflict mai vechi între doi bărbaţi, ulterior fiind angrenate alte două persoane.

Totodată, s-a stabilit faptul că cele patru persoane, cu vârste între 30 şi 40 de ani, toţi domiciliaţi în Târgu Mureş, s-ar fi agresat reciproc şi ar fi aruncat cu diferite obiecte contondente, ocazie cu care s-ar fi produs distrugeri la locuinţele acestora, iar una dintre persoane ar fi fost lovită în zona piciorului.

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente şi distrugere, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş şi de la Poliţia municipiului Târgu Mureş – Biroul de Investigaţii Criminale, precum şi Biroul Ordine Publică.

IPJ Mureș / Foto: caracter info