Nodul de la Chețani, fără de care nu pot fi deschiși traficului în această vară cei 18 kilometri de autostradă dintre Iernut și Chețani, la care lucrează italienii de la Astaldi și care sunt aproape gata, va fi construit de angajați ai Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), au declarat pentru G4Media surse din CNAIR.

Slaba mobilizare a celor de la Straco i-a convins pe șefii de la Drumuri să scoată din contractul cu ei nodul rutier de la Chețani și să-l construiască în regie proprie. Sursele G4Media spun că Straco a fost de acord cu scoaterea nodului de la Chețani din contractul lor.

Potrivit acelorași surse până la finalul acestei săptămâni vor fi gata toate actele, iar de la luni angajații DRDP Brașov și Cluj vor putea intra în șantier. Aceștia au primit sarcina să termine lucrările până pe 15 iulie. „Au 80% din necesarul de oameni și utilaje. Ce nu au, vor închiria”, au precizat sursele G4Media.

Italienii de la Astaldi vor termina în această vară cei 18 kilometri de autostradă dintre Iernut și Chețani, parte din Autostrada Transilvania între Târgu Mureș și Câmpia Turzii, în condițiile în care au gata peste 88% din lucrare.

Citește mai mult pe G4Media .ro / Foto: caracter info