Sfârşit tragic pentru o femeie de 79 de ani din judeţul Mureş. Victima, măcinată de îngrijorare şi pesimism, nu a mai suportat gândul că fiica ei, care lucrează ca asistentă la un spital din Târgu Mureş, are Covid 19 şi ar putea să moară.

Femeia a lăsat un bilet de adio şi a fost găsită fără viaţă. Tragedia s-a întâmplat marți în localitatea Șilea Nirajului, judeţul Mureş.

Vecinii spun că în ultima perioadă femeia era tare îngrijorată pentru soarta fiicei sale, asistentă medicală într-un un spital din Târgu Mureş. Veştile că e infectată cu noul virus şi că temuta boala Covid 19 îi pune viaţa în pericol, au măcinat-o pe bătrână.

Sora victimei a fost cea care a descoperit nenorocirea când s-a întors de la câmp. Tot ea a găsit şi biletul de adio. Speriată, femeia a sunat imediat după ajutor. Echipajele de ajutor nu au mai putut decât să constate decesul.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Psihologii trag un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe cei care nu reuşesc să depăşească starea de depresie în această perioadă, să ceară ajutor specialiştilor.

Sursa: protv.ro / Foto: carcater info