Sâmbătă noaptea, în Municipiul Hunedoara a avut loc o întâmplare înfiorătoare. Potrivit informaţiilor adevarul.ro, doi tineri care se aflau pe o stradă din zona centrală a municipiului Hunedoara au luat-o la fugă, la vederea unui echipaj de Poliţie sosit în zonă.

Tinerii nu aveau declarație pe propria răspundere și din teama de a nu fi amendați au luat-o la fugă printre blocuri, dar nu au reușit să ducă planul la bun sfârșit că unuia dintre ei, tânăr de 21 de ani, i s-a făcut rău și a căzut la pământ chiar aproape de casa lui.

Potrivit oamenilor legii, celălalt tânăr, în vârstă de 15 ani, a declarat că prietenul său era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie consumase trei doze de băuturi.

Dus la spital, în urma necropsiei s-a constat că tânărul nu a avut o moarte violentă. Aceasta s-a produs prin edem pulmonar acut (acumularea de fluide la nivelul alveolelor pulmonare, ingreunand respiratia), consecutiv unui infarct miocardic acut(fluxul de sange catre muschiul inimii este taiat brusc).

Sursa: adevarul.ro / observator.tv / Foto: caracter info