Preotul Flaviu Șincan, fiul fostului Protopop Gheorghe Nicolae Șincan, a trecut astăzi la cele veșnice. Bunul Dumnezeu sa-l ierte și să-l odihnească în pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei.

Preot FLAVIU GHEORGHE ȘINCAN 1979-2020

Ziua de azi, 10 mai 2020, a venit cu o veste ce ne-a cutremurat. Preotul, soțul, tatăl, fiul, fratele, rudenia, FLAVIU GHEORGHE ȘINCAN, a plecat la Cer în lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi. E o duminică tristă, atât de tristă… Ni s-a tăiat respirația și nu putem să credem. Astăzi, l-am pomenit la Sfânta Liturghie, ne-am gândit la el, ne-am rugat, încet, să treacă peste această încercare. În suferinţa lui, L-a avut mereu lângă el pe Domnul Hristos, cel care l-a ajutat-o să transforme suferinţa în biruinţă, luminându-i chipul ca o zi de Înviere. Lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi.

Ce trist este acest moment. Dumnezeu să te odihnească cu drepții, să te poarte în lumina și-n iubirea Sa, suflet drag al Preoției romanești. Îți multumim pentru că ai trecut puțin și prin viețile noastre. Drum lin!

Ne vom lua rămas bun de la Părintele FLAVIU GHEORGHE ȘINCAN, luni seara la ora 18, la Casa Mortuară ”Pax”, marți la ora 10 în fața Bisericii de Lemn și tot marți de la ora 13 la Biserica de Piatră.