Partidul Mișcarea Populară a fost dat în judecată de firma care a tipărit, în 2014, materialele electorale cu care formațiunea a participat la alegeri, relatează G4Media. Împotriva PMP au fost intentate 96 de procese pentru recuperarea unei datorii de 4,6 milioane de lei. Au fost date în judecată toate filialele PMP din țară, București și diaspora, precum și președinții acestora, conform digi24.ro.

În Mureș, partidul este condus de Marius Pașcan, deputat în Parlamentul României, președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară și președinte al PMP Mureș.

Firma Amma Print SRL reclamă că a tipărit materiale electorale pentru PMP în campania pentru alegerile prezidențiale din anul 2014, iar formațiunea nu a achitat facturile. În 2017, societatea al cărei patron este Mihail Volintiru a dat în judecată PMP și a obținut o sentință care obligă partidul să achite suma de 619.384 de lei cu titlu de preț și penalități de întârziere.

Nu ne-au plătit niciun leu, deși le-am propus 3-4 variante de stingere a debitului. Singura lor ofertă a fost să ne achite 25% din sumă și să încheiem litigiul”, a spus Volintiru, care estimează că suma totală datorată de PMP este de aproximativ 4,6 milioane de lei.

Sursa: digi24.ro / Foto: colaj caracter info