Bodó Előd Barna, primarul comunei Pănet, județul Mureș, transmite, în mod transparent, situația la zi referitoare la cazurile COVID-19. Din păcate, nu are vești bune, anunțând confirmarea celui de al doilea caz COVID-19. Pentru o corectă informare, redăm integral comunicatul primarului:

🇷🇴 În comuna cel de al doilea caz de infectare cu Covid-19 este confirmat la un pacient din Pănet. Este internat în spital, nu are simptome grave, a fost infectat la locul de muncă. Familia este în izolare la domiciliu. Putem să ne rugăm pentru vindecarea bolnavilor și pentru familiile lor!
😷 Să avem grijă de noi și de ceilalți,
a transmis primarul în urmă cu puțin timp.

🇭🇺 Községünkben ez a jelenlegi koronavírus helyzet. A második megbetegedés egy mezőpaniti személy, szintén munkahelyén fertőződött meg, jelenleg a kórházban van elkülönítve, egyelőre jól van, nincsenek súlyos tünetei. Családtagjai otthoni elkülönítésben vannak. Imádkozzunk minden betegségben lévőért és családtagjaikért, mihamarabbi felépülést kívánunk!
😷 Vigyázzunk továbbra is magunkra és egymásra!

La final, reamintim tuturor primarilor să ne transmită pe adresa muresstiri@gmail.com orice informație pe aceată speță și o vom publica negreșit.

MS / Foto: caracter info