Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat de 41 de ani, din comuna Fântânele ar fi încălcat un ordin de protecţie provizoriu emis împotriva sa în urmă cu o zi.

În fapt, la data de 04 mai a.c. poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva unui bărbat, de 41 de ani, din comuna Fântânele, având în vedere faptul că la data de 3 mai a.c., aflându-se în locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool, ar fi provocat scandal şi şi-ar fi ameninţat cu acte de violenţă mama, în vârstă de 67 de ani.

Întrucât, în urma verificărilor, s-a stabilit că la data de 05 mai a.c., în jurul orei 16,00, bărbatul în cauză a încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa, prin faptul că s-ar fi apropiat de mama sa, adresându-i din nou ameninţări cu acte de violenţă.

La data de 05 mai a.c., poliţiştii au dispus faţă de bărbat, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie de către persoana împotriva căreia a fost emis.

IPJ Mureș / Foto: caracter info