Cunoscutul mureșean pentru seria lui de fapte bune, Octavian Botos, alias MrOciu85 Fapte Bune , continuă să ajute și în plină pandemie de coronavirus. În episodul de astăzi, acesta prezintă acțiunea de împărțire de măști de protecție în municipiul Tîrgu Mureș. Fără multe alte comentarii, îl felicităm și vă redăm ultimul episod publicat de Octavian Botos.

Salutare oameni buni, eu sunt MrOciu85 si fac fapte bune, Oameni buni, eu incerc sa schimb lumea in una mai buna si se pare ca alaturi de voi, reusesc!
De cateva zile, impreuna cu Andreea, am inceput sa cutreieram cartierele din Targu Mures, sa impartim masti de protectie. GRATUIT! Am inceput actiunea din cartierul Dambu, vedeti episodul anterior, https://youtu.be/KGwfPGlz1RQ
Am fost in principiu prin zone aglomerate gen piete, bulevard etc.
Am incercat pe cat posibil sa dam masti persoanelor ce nu purtau, au mai fost si oameni ce au afirmat ca au masca de mai multe zile, si le-am dat si lor.

In partea a doua a proiectului am dat o tura in zona Garii, am fost prin zonele unde stiam ca vor fi oameni, zone mai aglomerate.

Masti GRATIS in Targu Mures

Salutare oameni buni, eu sunt MrOciu85 si fac fapte bune, Oameni buni, eu incerc sa schimb lumea in una mai buna si se pare ca alaturi de voi, reusesc!De cateva zile, impreuna cu Andreea, am inceput sa cutreieram cartierele din Targu Mures, sa impartim masti de protectie. GRATUIT! Am inceput actiunea din cartierul Dambu, vedeti episodul anterior , https://youtu.be/KGwfPGlz1RQAm fost in principiu prin zone aglomerate gen piete, bulevard etc.Am incercat pe cat posibil sa dam masti persoanelor ce nu purtau, au mai fost si oameni ce au afirmat ca au masca de mai multe zile, si le-am dat si lor. In partea a doua a proiectului am dat o tura in zona Garii, am fost prin zonele unde stiam ca vor fi oameni, zone mai aglomerate.Multe multumiri paginii facebook Personal Driver, pentru donatia cardului de combustibil in valoare de 500 Ron, am mai facut o alimentare , banii ramasi pe card, sunt 380 ronLink: Personal DriverEpisodul anterior: https://youtu.be/KGwfPGlz1RQGrupul:Fapter Bune by OciuPentru clipuri de promovare, va astept pe OVPMuresSustinatorii lunii mai : , – Bognar Buja Emoke 50 Ron- Doamna Mirela 30 RonVa multumesc ca ma sustineti!Sustine munca mea cu o donatie de 10 ron si numele tau o sa apara in clipul viitor, detaliile de care ai nevoie:Buy me a CoffeRevolut : Beneficiary:Octavian Botos ;IBAN: REVO 0099 7068 9988 75 ; BIC: REVOGB21utilizator @octavifpwxContul bancar:Titular: Octavian Botos🍀RON : RO13BTRL02701201N17008XX🍀EURO : RO85BTRL02704201N17008XX SWIFT – BTRLRO22Atasati ''Pentru Tine'' in mentiunile transferului bancarVa multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Publicată de MrOciu85 Fapte Bune pe Marţi, 5 mai 2020

Multe multumiri paginii facebook Personal Driver, pentru donatia cardului de combustibil in valoare de 500 Ron, am mai facut o alimentare , banii ramasi pe card, sunt 380 ron
Link: Personal Driver

Episodul anterior: https://youtu.be/KGwfPGlz1RQ
Grupul:
Fapter Bune by Ociu
Pentru clipuri de promovare, va astept pe OVPMures

Sustinatorii lunii mai : ,
– Bognar Buja Emoke 50 Ron
– Doamna Mirela 30 Ron
Va multumesc ca ma sustineti!

Sustine munca mea cu o donatie de 10 ron si numele tau o sa apara in clipul viitor, detaliile de care ai nevoie:
Buy me a Coffe
Revolut : Beneficiary:
Octavian Botos ;
IBAN: REVO 0099 7068 9988 75 ;
BIC: REVOGB21
utilizator @octavifpwx

Contul bancar:
Titular: Octavian Botos
🍀RON : RO13BTRL02701201N17008XX
🍀EURO : RO85BTRL02704201N17008XX
SWIFT – BTRLRO22
Atasati ”Pentru Tine” in mentiunile transferului bancar
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!