Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Târnăveni, au identificat ieri, 05 mai a.c., un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ieri, în jurul orei 10.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Târnăveni au fost sesizaţi de către un bărbat, de 31 de ani, din comuna Cucerdea, cu privire la faptul că din curtea locuinţei, i-au fost sustrase o drujbă şi o bicicletă.

În fapt, din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 04 spre 05 mai a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din comuna Cucerdea, de unde ar fi sustras un motofierăstrău şi o bicicletă.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat un bărbat, de 42 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 1800 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

IPJ Mureș / Foto: caracter info