Pe Alin Popoviciu îl cunoașteți datorită inițiativelor sale ca reprezentant al societății civile și al elevilor. În luna aprilie a hotărât să se alăture echipei din prefectura Mureș. Acum, cere public elevilor și profesorilor mureșeni să-i trimită propunerile și problemele lor pe care le va discuta într-o ședință pe tema învățământului ce va avea loc mâine, la prefectură. Redăm integral apelul acestuia.

Dragi elevi și profesori,

De foarte mult timp am visat la o relație strânsă între autorități și elevi/cadre didactice. Tocmai din acest motiv îmi doresc ca vocea voastră să ajungă unde trebuie. Mâine va avea loc o ședință la care vor participa prefectul județului Mureș, domnul inspector școlar general, președintele Consiliului Județean al Elevilor și subsemnatul.

Fac un apel la voi, toți elevii și profesorii care citiți aceste rânduri, să îmi spuneți propunerile și problemele pe care doriți să le aduc în discuție la această ședință. Dacă din varii motive nu doriți să le expuneți în public în comentarii, mă puteți contacta în privat. Știu că vă frământă multe lucruri în perioada asta, mai ales pe cei aflați în ani terminali. Sunt și eu elev în an terminal, sunt în asentimentul vostru.

Vă asigur că toate problemele pe care mi le veți semnala și țin de competența Prefecturii vor fi aduse în discuție și propuse spre soluționare. Vă mulțumesc!” este mesajul transmis de Alin Popoviciu.

MS / Foto: caracter info