Primarul comunei Cristeşti, Kovacs Edit, anunță distribuirea unor mini kit-uri anticoronavirus locuitorilor din Cristești și Vălureni. Redăm integral mesajul acesteia și imaginile video postate:

🇹🇩 Pașii solidarității, grijei și implicării în Cristești, sau cel mai bun team-building și muncă în echipă din ultima perioadă.
În urma sondajului de opinie realizat despre necesitatea acestuia, mini kit-ul anticoronavirus conținând 100 ml gel dezinfectant pentru mâini, 2 măști, 2 perechi mănuși, 4 declarații pe propria răspundere, necesare la părăsirea locuinței a ajuns azi la toate familiile din Cristești și Vălureni.
Nu este o cantitate foarte mare, dar pentru cei care vi le-au pregătit cu mare drag, aceste pachete au însemnat 2.000 de recipiente umplute cu gel, împachetarea a 4.000 de măști și 4.000 de perechi de mănuși, pregătirea a 2.000 de coli A4 ce conțin 4 declarații. Toate acestea ambalate si livrate cu grijă, pentru fiecare familie din comună.
Scopul acestui pachet a fost să ofere un ajutor real locuitorilor comunei. O mare parte din conținutul lui provine din donații făcute către primărie, pentru d-voastră. Din acest motiv, ceea ce am dorit să vă oferim prin intermediul pachetului are o valoare morală deosebită și o semnificație mult mai mare, decât valoarea lui materială.
Avem grijă unii de alții! Vă dorim multă sănătate!
Mulțumiri speciale tuturor celor care și-au adus contribuția la această acțiune onorabilă!
” transmite primarul.

🇭🇺 Egyetlen szó maradt még el a mai akcióból, a hála mindazok felé akik mindezt lehetségessé tették. Itt a bizonyíték: a csapatmunka, a szolidaritás, a törődés meghozza gyümölcsét. Bízom benne, hogy vigyázva egymásra, leküzdjük a nehézségeket!

🇹🇩Pașii solidarității, grijei și implicării în Cristești, sau cel mai bun team-building și muncă în echipă din ultima perioadă. În urma sondajului de opinie realizat despre necesitatea acestuia, mini kit-ul anticoronavirus conținând 100 ml gel dezinfectant pentru mâini, 2 măști, 2 perechi mănuși, 4 declarații pe propria răspundere, necesare la părăsirea locuinței a ajuns azi la toate familiile din Cristești și Vălureni. Nu este o cantitate foarte mare, dar pentru cei care vi le-au pregătit cu mare drag, aceste pachete au însemnat 2.000 de recipiente umplute cu gel, împachetarea a 4.000 de măști și 4.000 de perechi de mănuși, pregătirea a 2.000 de coli A4 ce conțin 4 declarații. Toate acestea ambalate si livrate cu grijă, pentru fiecare familie din comună. Scopul acestui pachet a fost să ofere un ajutor real locuitorilor comunei. O mare parte din conținutul lui provine din donații făcute către primărie, pentru d-voastră. Din acest motiv, ceea ce am dorit să vă oferim prin intermediul pachetului are o valoare morală deosebită și o semnificație mult mai mare, decât valoarea lui materială. Avem grijă unii de alții! Vă dorim multă sănătate! Mulțumiri speciale tuturor celor care și-au adus contribuția la această acțiune onorabilă! 🇭🇺Egyetlen szó maradt még el a mai akcióból, a hála mindazok felé akik mindezt lehetségessé tették. Itt a bizonyíték: a csapatmunka, a szolidaritás, a törődés meghozza gyümölcsét. Bízom benne, hogy vigyázva egymásra, leküzdjük a nehézségeket!

Publicată de Kovács Edit pe Joi, 30 aprilie 2020