Ministerul Educației a dat directive profesorilor cu privire la modul în care se vor încheia mediile elevilor până la finalul anului școlar, chiar dacă aceștia nu au note sau au doar o notă, în catalog, la o anumită materie. Informația a fost furnizată de Oana Moraru, consultant educațional, în cadrul unui interviu pentru Știrile Pro TV.

Potrivit acesteia, Ministerul Educației a dat o directivă de urgență, “cu ceva nivel de cinism”, prin care profesorii au fost informați că trebuie “să termine cumva anul acesta școlar” și să încheie mediile elevilor.

S-au dat niște directive cu privire la modul în care încheiem mediile unui copil care are 0 note, o notă sau 2-3 note. Există niște directive date la nivelul școlilor. Despre recuperarea materiilor, nu s-a pus deloc problema. S-a dat doar obligație către profesori, să treacă la predarea online, știindu-se, din interiorul ministerului, că este nerealist să ne imaginăm că, până la 15 iunie, profesorii vor trece la un mod unificat de a preda online”, a precizat Oana Moraru.

Citește mai mult pe protv.ro