Poliţişti ai Biroului Rutier Târgu Mureş au iniţiat o acţiune de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieţi omeneşti, astfel că miercuri, 29 aprilie a.c., aceştia s-au mobilizat exemplar şi au fost  prezenţi la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş.

Aceştia s-au alăturat campaniei de donare de sânge, pentru a contribui la salvarea colegei noastre, tânăra poliţistă din cadrul Secţiei 25 Poliţie a Municipiului Bucureşti, diagnosticată recent cu leucemie acută.

Această acţiune nu este singulară, unii dintre colegii noştri fiind donatori de mai mulţi ani. Este un gest simplu, însă pentru cei care au nevoie poate însemna viaţa. 

Totodată, în urma activităţii de donare de sânge, poliţiştii au primit bonuri valorice, pe care le-au folosit pentru a cumpăra alimente, pentru a le oferi celor aflaţi în nevoie.

Astfel, astăzi, 1 mai a.c., aceştia s-au deplasat în comuna Ernei, unde au vizitat o familie cu 8 copii, greu încercată, care locuieşte în condiţii modeste şi cu inima deschisă le-au împărţit cele achiziţionate, în speranţa că le-au adus un stop de bucurie în suflete.

IPJ Mureș