Consilierul primarului de Târgu Mureș lovește din nou. S-a apucat să distribuie măști nesterile și minciuni, asta după ce a fost amendat, deoarece a încălcat ordonanțele militare, petrecând cu familia la restaurant, de Paști (și s-a dat de gol, postând imagini pe Facebook). Detalii, aici.

Priviți imaginea și vă cruciți. În fiecare punguță etanșeizabilă există două măști, peste care este îndesat un fluturaș, care a trecut prin mai multe mâini la tipar, plus degetele celui care a împins bucata de hârtie până în fundul punguței, plus cei care au manipulat măștile pentru a le introduce în punguță. Doamne, ai grijă de cei care au folosit aceste măști!

Cât privește conținutul fluturașului, e doar încă o minciună uriașă, caracteristică șmenarilor politici. Niciodată primarul Florea sau Maior, prin consilierii locali ALDE, nu au inițiat vreun proiect de HCL, care să prevadă achiziția de măști. La fel cum au procedat și cu devenirea gratuită a parcărilor. N-au făcut-o, pentru că nu-i interesează decât show-ul, nu rezolvarea problemelor. Au distribuit câteva pachete cu mâncare pentru a face poze și cam atât.

Până acum, de când cu criza coronavirusului, au irosit de pomană peste un milion de lei, pentru aruncarea cu substanțe incerte peste praful de pe drumuri, în câteva spații de joacă și școli, unde nu ajunge niciun copil timp de cel puțin 50 de zile.

Proștii pot fi prostiți. Cu noi e greu de tot. 😉

Sursa: Radu Bălaș / fb