Vă reamintim de individul din primăria Tîrgu Mureș, maior claudiu, care se lăuda pe facebook cu participarea la o petrecere de Paște într-un restaurant public, contrar ordonanțelor în vigoare, nu mai vorbim de respectul față de sutele de mii de mureșeni care și-au sărbătorit Paștele închiși în case, departe de părinți sau de cei dragi. Astăzi, individul a ieșit cu o postare publică în care se plânge că a fost amendat cu 2.000 de lei (N.R. – amenda minimă pentru astfel de fapte) din cauza celor care l-au deconspirat.

Pentru o corectă informare, înainte de a reda postarea acestuia, facem următoarele precizări. Stimabile, te-ai deconspirat și autoacuzat singur, pe principiul “prostul dacă nu-i fudul parcă nu e prost destul”, postând pe facebook, imagini cu mese îmbelșugate întinse în restaurantul Casa Bunicii din Tîrgu Mureș, cu multe farfurii care-și așteaptă petrecăreții. Totodată, suntem curioși ce ai trecut în declarația pe propria răspundere atâtat timp cât ordonanța militară INTERZICEA deplasarea la rude de Paște, deci mai greu de contestat amenda. De asemenea, trecând peste textul lacrimogen în care sunt puși în față săracii copii care au vrut să-și viziteze nașii, te anunțăm că alte milioane de copii ar fi dorit probabil să-și viziteze bunicii sau alte persoane dragi, dar nu și-au permis să încalce legile.

Referitor la plata amenzii, îți sugerăm să te împrumuți de la Siletina care a încasat în ultimul an multe milioane de euro de la primăria Tîrgu Mureș în schimbul unor servicii de Doamne ferește! Cât despre cei de care te tot plângi că “te denigrează și te jignesc”, spunem să te gândești puțin la zecile de mii de târgumureșeni pe care îi jignești și denigrezi de peste 10 ani prin subdezvoltarea și involuția oferită de primăria Tîrgu Mureș la vârful căreia te-ai cocoțat de mulți ani aducând cu tine, în detrimentul comunității, zeci de personaje, pensionați de tineri din diverse “sisteme” și pe care i-ai instalat ca șefi în multe servicii publice, de la Sere, ZOO, poliție comunitară etc și până la Aquaserv unde ai reușit să bagi jumătate de partid și parte din familie. De protocoale cu mese întinse pe la restaurantele primăriei, cu note de plată infinit mai mari decât amenda de față, dar plătite de primărie, nici n-are rost să mai insistăm. Ei, ce mai zici de jignirile astea făcute pe banii comunității?!

Iată postarea de astăzi…

Subsemnatul Claudiu Sergiu Maior în legătură cu fotografiile de Paști publicate pe pagina mea de Facebook fac următoarele precizări:
Duminică, 19 aprilie 2020, Duminica de Paști, cu declarația pe propria răspundere completată, m-am deplasat cu autoturismul proprietate personală, însoțit de copiii mei minori la familia Rad (nașii de botez ai unuia dintre copiii mei) pentru a primi pâinea, cozonacii şi ouăle roșii pregătite ÎN CADRUL FAMILIEI (!) de către nași, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști.
Ajuns la domiciliul familiei Rad (Piața Matei Corvin 2, Târgu Mureș – Pensiunea La Cupola/restaurantul Căsuța Bunicii) am constatat că unitățile mai sus menționate erau ÎNCHISE – în locație fiind doar domnul Rad.
Pe telefonul mobil am sunat gazda, care ne-a primit pe terasa acoperită și cu bucurie ne-am urat „Hristos a Înviat!” conform tradiției.
Copiii au mulțumit pentru pâine, cozonac, ouă roșii și ne-am făcut o serie de fotografii ca amintire a acestor momente dificile pe care le-am traversat alături de toți creștinii.
Vizita a durat 5 minute.
Cu o tristețe sinceră în fața urii celor care și-au făcut un scop în viață în a mă denigra și a mă jigni, fac următoarele precizări:
a) În urma unei sesizări, pentru acest episod am fost amendat cu suma de 2.000 de lei. Voi achita amenda, dar, totodată, îmi rezerv dreptul să contest această măsură
“, a scris C.M. pe facebook (N.R. – dacă tăceai, filozof rămâneai!)

Și cea de Paște….

PS – Așteptăm postarea și pozele cu petrecerea de 1 mai 😉

MS / Foto: colaj