Bodó Előd Barna, primarul comunei Pănet, județul Mureș, după ce a transmis în mod transparent primul caz confirmat COVID-19 la un locuitor din Sântioana de Mureș, în data de 16 aprilie, revine acum cu precizări referitoare la starea actuală. Pentru o corectă informare, redăm integral comunicatul primarului:

Informare despre situația Covid-19 în comună: Slavă Domnului cetățeanul internat la spital cu Covid-19 se simte bine, starea lui este satisfăcătoare. Și familia a ieșit din izolare la domiciliu fără simptome.
🙏🏻 Slavă Domnului și ceilalți dintre cetățenii fiind în izolare la domiciliu au putut ieși neavând simptome, sănătoși. Să dea Dumnezeu sănătate celor bolnavi, să ne rugăm pentru ei și pentru familiilelor.
😷 Să avem grijă de noi și de ceilalți în continuare. În afara casei să purtăm măști și să păstrăm distanță de 2 m de ceilalți,”
este mesajul transmis de primar astăzi.

🇭🇺 Tájékoztatás a vírushelyzetről községünkben: Hála Istennek a koronavírus miatt kórházban lévő polgártársunk jól van, az állapota kielégítő, jól érzi magát. A családjánál is már lejárt a két hét otthoni elkülönítés, nem voltak tüneteik.
🙏🏻 Hála az Úrnak, eddig mindenki egészségesen hagyta el az otthoni elkülönítést a többi esetben is. Adjon gyógyulást az Úr mindenkinek, lehet ezért is és a családtagokért is imádkozni.
😷 Vigyázzunk továbbra is magunkra és egymásra. A kapun kívül viseljünk maszkot és tartsuk meg a 2 méteres távolságot egymástól.

La final, reamintim tuturor primarilor să ne transmită pe adresa muresstiri@gmail.com orice informație pe aceată speță și o vom publica negreșit.

MS / Foto: caracter info