Pe modelul câtorva primari din județul Mureș, prea puțini din păcate, edilul din Ibănești, Dan Vasile Dumitru, a anunțat astăzi, în mod transparent, situația comunei în ceea ce privește pandemia de Coronavirus.

Chiar dacă anunțul nu este unul sensibil, care să reflecte cazuri confirmate, îl redăm integral ca pe o veste bună, de care avem atât de multă nevoie în perioada extrem de grea cu care ne confruntăm. Totodată, precizăm că este posibil să existe multe alte localități cu vești la fel de bune, dar fie nu le-am observat noi, fie nu au comunicat transparent. Așadar, le comunicăm tuturor primarilor să ne transmită pe adresa muresstiri@gmail.com orice informație pe aceată speță și o vom publica negreșit.

“Nu avem cazuri de infectări cu coronavirus în Ibănești până în acest moment și, începând de astăzi, nicio persoană nu mai este în izolare la domiciliu.

În aceste săptămâni, am monitorizat în permanență persoanele în izolare, pentru a cunoaște cu exactitate starea lor de sănătate. Astăzi, pot spune că am trecut cu toții de un prim hop și că nu reușeam acest lucru dacă nu acționam ca o comunitate unită și responsabilă – așa cum sunt ibăștenii“, a transmis primarul.

MS / Foto: caracter info